Shteti i fuqishëm

Kampion në vaksinim, Izraeli siguron miliona vaksina të “Pfizerit” për 2022-n

Izraeli ka nënshkruar marrëveshje me kompaninë “Pfizer” për blerjen e miliona dozave shtesë të vaksinave së saj kundër COVID-19 për mbulimin e nevojave të vendit për vitin 2022, kanë njoftuar të hënën kryeministri Benjamin Netanyahu dhe ministri i Shëndetësisë, Yuli Edelstein.