Kanada

Kamera kap në video personin duke rënë nga ujëvara

Një video e inçizuar me dron, ka kapur një person duke rënë nga ujëvara.

Me sa duket ai nuk e ka ditur rrjedhën e lumit dhe në fund ishte e pamundur të ndalonte, transmeton Ballkani.info.

Personi ishte duke notuar mbi rrjedhën e lumit me anijen e tij, ndërsa lartësia e ujëvarës ishte mbi 100 metra.

Shikoni videon: