Zëvendëspresidentja

Kamala Harris vaksinohet kundër COVID-19

Zëvendëspresidentja e zgjedhur e SHBA-së, Kamala Harris, ka marrë vaksinën anti-COVID të martën, në prani të kamerave televizive, ndërsa administrata në ardhje Biden po mundohet të rrisë besimin në vaksinimin, përkundër paralajmërimeve se do të duhet me muaj para se të jetë në dispozicion për të gjithë, raporton agjencia Reuters.

Harris ka marrë vaksinën e Modernas, ndërsa mbante maskën. Ajo u vaksinua në juglindje të Washingtonit.

“E ndjeva shumë pak. Dua të inkurajojë të gjithë, se nuk dhemb, është e sigurt dhe shpëton jetë. Besoni shkenctarëve”, ka thënë Harris.