Kuvendi

Kalon ligji për Shërbimin në Forcën e Sigurisë së Kosovës

Projektligji i 3-të me radhë në Kuvendin e Kosovës për Shërbimin në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

96 deputetë kanë votuar nga ta 96 vota kanë qenë pro, transmeton Ballkani.info.

Ky ishte projektligji i 3-të dhe i fundit rreth transformimit të FSK-së në Ushtri.

Në rend dite vazhdojnë të jenë projektligjet rreth marrëveshjeve ndërkombëtare që priten të votohen gjatë ditës.