Kafshë

Kali më i bukur në botë (Foto)

Plot hir, me jele të gjata që valëviten dhe lëkurën habitshmërisht të zezë, Frederiku i Madh, një hamshor i mrekullueshëm Fresian nga SHBA, mund të jetë kali më i bukur në botë, shkruan MailOne.

Me emrin që mbart, atë të mbretit të Prusisë në vitet 1740-1786, hamshori mahnitës ka muskujt të fuqishëm dhe një lëkurë të shkëlqyeshme të zezë. Ai ka fituar mijëra admirues.