Mars-gherita

Ju prezantojmë ushqimin më të pashëndetshëm në botë: Mars-gherita

Një restorant në Gllasgou ka nisur që të shërbejë për klientët e saj një nga ushqimet më të pashëndetshme në botë: një kalcone me çokollatë Mars brenda.

Mars-gherita ka rreth 2000 kalori dhe shërbehet së bashku me bajame të grira, salcë karameli dhe akullore men çokollatë.

Brenda kalcones ka copa çokollate Mars të gatuara në gjalpë dhe në restorantin “Roman’s Pizzeria” njerëzit po dynden për ta provuar.