aktorja

Ju kujtohet kjo aktore? Nuk ua merr mendja kë e ka burrë

Vetë shikimi i fotove të vjetra është një process thuajse magjik, pasi është i aftë të zgjoj ndjenja dhe përjetime të thella, të ringall kujtime të fjetura, dhe poashtu të e provokoj nostalgjinë për kohën e shkuar.

Përmes fotove e shohim se sa ka kaluar koha dhe sa jemi rritur apo plakur. Të tilla emocione dhe mendime na sjell edhe foto në vijim.

Në kohën kur shfaqej seriali O`Clone, kishte rrëmbyer tërë vëmendjen e shikueseve.  Intrigat dhe konfliktet  që zhvilloheshin në ngjarjet e këtij seriali ishin mjaftueshëm interesante për ta mbajtur vëmendjen e shikuesve në maksimum, shkruan Kosova Sot Online.

Kush e ka ndjekur aso kohe serialin, tani më është i njohur me personazhin e Melit, tinejxheres së re dhe rebele, emri i vërtetë i së cilës është Debora Falabella. Ajo vazhdon që të mirret me aktrim dhe është shumë e sukseshme në këtë aspekt. Eshtë martuar dhe e ka një vajzë.