legjendat e Drakulës

“Jetojnë me pak pasuri, por janë shumë të lumtur”

Secili dëshiron të udhëtojë për në Transilvani për të kuptuar prej ku vijnë legjendat e Drakulës.

Madje për shkak se janë të hutuar nga legjenda e tij, njerëzit shpesh nuk shohin bukurinë e vërtetë të kësaj pjesë të botës.

Madje nëse kthehemi mbrapa, kujtojmë se Romakët dhe Perandoria Osmane kanë zhvilluar luftëra të gjata në tentim për t’i pushtuar bukuritë dhe pasuritë e këtij vendi.

Në këtë vend ka qenë fotografi Aurel Paduraru, i cili ka kapur momente fantastike nga jeta në këtë vend.

Madje ai thotë: “Ne jetojmë jetën tonë, por nuk jemi të vetëdijshëm për faktin se ende ka njerëz që jetojnë pa shumë pasuri, por që janë më të lumtur se ne”.

Fotografitë më poshtë e shpjegojnë shumë mirë atë që ka thënë Paduraru.

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead

I Have Been Looking For Dracula In Transylvania, But I Found This Instead