Agjenda

Java për të drejtat e viktimave të krimit

Nën patronatin e Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, sot mbahet ceremonia “Java për të drejtat e viktimave të krimit” me moton “ Drejtësi për viktimat, ndëshkim për kryerësit”.

Agjenda

09:30 – 10:00 Regjistrimi i pjesëmarrësve dhe shpërndarja e materialit

10:00 – 10:05 Hapja

10:05 – 10:15 Mirëseardhje nga Kryeprokurori i Shtetit z. Aleksandër Lumezi

10:15 – 10:20 SH.T. Z.Hashim Thaçi, President i Republikës së Kosovës

10:20 – 10:25 Z.Abelard Tahiri, Ministër i Drejtësisë

10:25 – 10:30 Znj.Colleen E.Hyland, Ushtrues i detyrës së Ambasadorit të SHBA-së në Kosovë

10:30 – 10:35 Z.Cezary Michaslcuzuk, Kryesues i sektorit të rendit dhe ligjit zyra e BE-së Kosovë
10:35 – 10:40 Z.Enver Peci, Kryetar i Gjykatës Supreme

10:40 – 10:45 Z.Basri Kastrati , Menaxher i Zyrës për Mbrojtje dhe Ndihmë Viktimave