Programi

Jasmina rrëfen në lot momentin më të vështirë në Për’puthen, ja si reagon Andi

Jasmina ka rrëfyer me lot në sy momentin më të vështirë në programin Për’puthen.

Në atë moment, Andi është ngritur menjëherë duke i shkuar pranë për t’i dhënë përqafim dhe për t’i dhuruar një puthje në ball.

Jasmina: Momenti më i vështirë ishte para një jave, jo se kam harxhuar, por kam dhënë shumë energji, ndjenja dhe kohë dhe ishte gjëja e fundit që unë dhe Andi të dilnim kështu. Ne të dy i kemi kaluar gjërat me të qeshur dhe ato na e kanë prishur marrëdhënien.

Andi: Kur i injoron problemet, nuk ikin, thjesht bëhen më të mëdha dhe aty ndodhin shpërthimet.

Jasmina: Momenti më i bukur ka qenë njohja me Andin, të gjitha bashkë që në momentin e parë dhe e gjithë vazhdimësia që ka përjetuar këtu.