Përputhen

Jasmina qanë me ngashërim në studio, a ka rënë në dashuri me Andin? VIDEO

Marrëdhënia mes Jasminës dhe Andit vijon të jetë akoma shumë e paqartë.

Akoma  nuk dihet nëse ata vërtet ndjejnë për njëri tjetrin apo jo.

Pas debatit mes tyre, ku Andi i tha se nuk ka vetëbesim, Jasmina është përlotur.

Jasmina: Nuk është ajo je ti se çfarë bën, ca po bëje ti sot.

Andi: Si çfarë bëra unë sot.

Jasmina: Po i rrije Olës tërë kohës ngjitur, të vij të bëj, unë po rrija ul duke pirë cigare.

Andi: Si po të duket?

Andi: Si jam ndjerë unë kur ti i ke bërë këto situata.

Jasmina: Nga ky moment shnet, unë i flas ky thotë nuk e bëra unë.

Andi: Si më vjen mua?

Ola: Nuk ka pasur asnjë lloj ngacmimi se e kam shkëputur vëmendjen nga Andi kur ti u deklarove për të.

Jasmina: Të ka fol najherë?

Ola: Jo më para.

Jasmina: Ka fillu të të flasë tani pasi unë jam deklaruar.

Jasmina: Jam lodhur, sipas atij unë duhet të luftoj përditë për të, kur unë s’kam luftuar kurrë për asnjë mashkull në jetën time.