donacion nga Japonia

Japonia dhuron pajisje mjekësore për spitalet e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë ka pranuar një donacion nga Japonia për pajisje mjekësore.

Donacionin e kanë pranuar, ministri Arben Vitia së bashku me drejtorin e ShSKUK-së, Valbon Krasniqi.I pranishëm në cerenominë e pranim-dorëzimit është dhe ambasadori japonez, Akira Mizutani.

Këto pajisje do të instalohen tek Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) dhe në spitalet rajonale në të gjithë Kosovën.