Gordana Jankullovska

Jankullovska dënohet me 6 vite burg

Sot u dha aktvendimi për lëndën “Tanku” ku ish ministrja e brendshme, Gordana Jankullovska u dënuar me 6 vite burg.

Më herët për këtë rast janë dënuar Gruevski dhe Popovski.