Reagim

Jakup Krasniqi për Avdullah Hotin: Shembull se si nuk përfaqësohet Kosova!

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi e ka kritikuar Avdullah Hotin e LDK-së.

Kjo pas deklarimit të shefit të grupit parlamentar të LDK-së për vizitën e tij në ShBA.

Hoti ka thënë që në ShBA do të përfaqësojë opozitën dhe nuk është pjesë e delegacionit të Kadri Veselit.

Sipas Jakup Krasniqi, ky është shembull se si nuk përfaqësohet vendi.

“Shembull se si nuk përfaqësohet vendi. Kjo që po e thotë (me fodullizem) shefi i GP të LDK-së, thënë më se buti është: mos të dish çka përfaqëson brenda vendit e as jashtë tij. Ky lloj përfaqësimi siç po e kupton intelektuali i LDK-së, nuk i duhet askujt! As LDK-së.

Nëse Avdullah Hoti në SHBA e përfaqëson LDK-në, ata të tjerët përfshirë edhe Kryetarin e Kuvendit, ke duhet ta përfaqësojnë? Nëse edhe ata i përfaqësojnë partitë politike? Kosovën kush duhet ta e përfaqësoi?

Partitë politike, qofshin në pozitë apo në opozitë, duhet ta përfaqësojnë vetëm e vetëm shtetin që e përfaqësojnë. Kush nuk e di ketë, ai nga politika nuk merr gjë prej gjëje vesh” shkruan Krasniqi në reagim.

loading…