kompania gjermane

Jaguar F-Type i ri me 703 kuajfuqi sipas Ardenit

Edhe kompania gjermane Arden është njëra nga kompanitë që ofron versionin e modifikuar të modelit F-Type SVR (Arden AJ 23) të Jaguarit.

Arden për këtë F-Type SVR, ndër të tjera, ka zgjedhur set të ri të rrotave “Sportline GT” prej 21-inç me goma “Continental” prej 265/30 ZR21 dhe 295/25 ZR21, sistemin sportiv të shkarkimit të gazrave, paketën për aerodinamikën nga fibra të karbonit, maskën e përparme të re, amortizatorët e modifikuar (tani vetura është më e ulët për 30mm), si dhe interier të modifikuar.

Shpërndaje