Modelja

Ja si i fitoi Kim Kardashian, 2 mln dollarë për 1 minutë

Kim Kardiashan ka hedhur në treg linjën e re të të brendshmeve në formë korseje dhe mund të themi me plot gojën se ka bërë namin.

Nuk kanë kaluar as dy minuta nga hedhja në treg e kësaj linje dhe ajo rezultoi me një fitim prej 2 milion dollarësh.

Linja e të brendshmeve Skim, janë kryesisht korse të cilat shërbejnë për të definuar format dhe për të të treguar më të dobët në rastet kur femrat kanë probleme me peshën.

Askush nuk e kishte parashikuar këtë fitim marramendës në kaq pak kohë, madje as vetë Kim e cila në çdo insiativë të saj ka pasur shumë sukses.

loading…