Ja si duket shtëpia ku jeton familja Obama

Ish-presidenti amerikan, Barack Obama dhe ish-Zonja e Parë, Michelle Obama, kanë blerë një shtëpi në një zonë ekskluzive në Uashington.

Fillimisht familja ishte vendosur me qira në këtë shtëpi. Por tashmë ata e kanë blerë shtëpinë për një vlerë prej 8.1 milionë dollarë.

Shtëpia është 761 metra katrorë, ndërsa është ndërtuar në vitin 1928 dhe ka tetë dhoma gjumi dhe nëntë banjo e gjysmë.