Zbulimi

Ja sa kushtojnë hapat që bëjnë gazrat të kenë aromë lule dhe çokollate

Gazrat janë të sikletshme, edhe pse të gjithë e bëjnë atë. Nëse këtë e bëni  ndonjëherë në një kompani  ju e dini që të tjerët fillojnë të shikojnë nga ju, duke dhënë sinjale gjykimi, madje edhe me zë të lartë.

Fartizimi është një proces natyror që rrjedh nga ndërtimi i gazrave në traktin e zorrëve dhe zorrët, kështu që nuk është vetë i turpshëm, por aftësitë e tij shkaktojnë siklet në shumicën e njerëzve.

Nëse keni probleme të flatulencës, do të kënaqeni kur mësoni se shpikja e Christian Poincheval nga fshati francez i Gesvres, do t’i zgjidhë këto probleme për ju!

Përkatësisht, ai shpiku pilula që i bëjnë gazrat të nuhasin bukur. Kapsulat janë të përballueshme, me një paketë pilulash 60 që kushtojnë rreth 23 dollarë, dhe mund të blihen në internet në faqen e tij pilulpet.com.