Raporti

Ja sa kanë shpenzuar ministrat kosovarë për dreka e darka (emrat)

Instituti GAP ka publikuar një hulumtim për shpenzimet e përditshme (dreka, darka) të zyrtarëve shtetëror.

“Me qëllim që të mos dëmtohet buxheti i vendit, të ruhen interesat ekonomike dhe të arrihet një menaxhim më efikas i mjeteve financiare, caktohen limitet e shpenzimeve për reprezentacion”, thuhet në raportin e Institutit GAP.

Raporti është nga viti 2017 dhe ka dhe ministra nga legjislacioni i kaluar.

Shpenzimet