Testi i Borës

Ja pse Audi është mbret i borës. Ja si i mposht Mercedesin dhe BWM-në VIDEO

Zakonisht kur duam të blejmë një makinë na preokupon se a janë të përshtatshme me standardet tona financiare, a mund ta përballojmë një shpenzim të tillë, a është i mjaftueshëm për familje, etj.

Por një vend shumë të rëndësishem në vendimin tonë e ka edhe nevoja për t’u përshtatur me stinët që i kemi ne, apo përshtatja me kushtet atmosferike.

Është e ditur se stina më problematike sa i përket vozitjes është dimri dhe deshëm apo nuk deshëm na shkon në mendje se nëse e blejmë një makinë të caktuar a do të kemi problem me borën gjatë dimrit.

Secila kompani prodhuese e makinave mundohet ta prezantoj modelin e saj sa më mirë që është e mundur, por nuk mund të jenë të gjitha njësojë. Për këtë arsye ekspertë të makinave i bëjnë teste të vazhdueshme pothuajse të gjitha markave, e veçanërisht atyre që janë më të njohura.

Në videon më poshtë mund të shihni testimin krahasues që iu bëhet tre markave më të njohura të makinave, Audi, BMW dhe Mercedes.

Shihni videon dhe binduni se cila nga këto super-vetura del fituese: