Del e plotë

Ja lista e 22 këngëtarëve që konkurojnë për të përfaqësuar Shqipërinë në Eurovision

Edhe pak javë na ndajnë nga nisja e festivalit të fundvitit në RTSH, ku do të zgjidhet kënga fituese që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision.

Këngëtarët i kanë dërguar projektet e tyre dhe tashmë janë zgjedhur 22 artistët që do të konkurrojnë me njëri-tjetrit për të zgjedhur fituesin që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision, festivalin më të madh të këngës në Europë, ku vitin u përfaqësuam me Eugent Bushpepën.

Shumë artistë të njohur, por edhe zërat e rinj më të talentuar do t’i bashkohen ngjarjes së madhe e të rëndësishme të muzikës në edicionin e 57-të.

Kjo është lista: