Tajlandë

Ja cili është qyteti më i shfrenuar në botë (FOTO)

Kryeqyteti i Tajlandës, Bangkoku vazhdon të mbetet si qyteti më i shfrenuar në botë për jetën e natës.

Në këtë qytet jeta e natës është më aktive sesa ditën ndërsa rrugët janë të përhapura me vajza tajlandeze që ofrojnë edhe trupin e tyre për turistët, normal kundrejt një shume parash.

Ndërkaq një mënyrë tjerët që vajzat bëjnë prostitucion në këtë qytet është edhe nëpërmjet qendrave të masazhit. E si për ironi kjo lloj mënyrë është shtuar shumë dhe në Kosovë.

Por, është interesant edhe një fakt tjetër se edhe princi i tajlandës vishet shesh herë në publik me bikini dhe nxjerr kërthizën. Ndërsa trupi i tij është i mbuluar me tatuazhe.