KPM

Ja çfarë hapësirë ju dhanë RTK, KTV dhe RTV21 partive politike gjatë fushatës zgjedhore VIDEO

Ndërkohë sot Komisioni i pavarur për media ka publikuar raportin e monitorimit të Ofrueseve të Shërbimeve Mediale Audio-vizuele gjatë fushatës për zgjedhjet e parakohshme 2019. Në këtë raport janë publikuar të dhënat për hapësirën që mediat u kanë dhënë subjekteve në edicionet informative dhe debate zgjedhore.

KPM ka paralajmëruar masa ndaj shumicës së mediave për shkelje gjatë kohës së fushatës.

loading…