Apel për ndihmë!

Ish-ushtari i UÇK-së, Adnan Hyseni kërkon ndihmë urgjente për 10-vjeçaren që vuan nga tumori në kokë

Ish-ushtari i UÇK-së, dhe humanisti Adnan Hyseni, ka kërkuar ndihmë për financiare për shërimin 10-vjeçares nga Prizreni e cila duhet urgjent të udhëtojë në Turqi.

Përmes një postimi në Facebook, Hyseni ka thënë se Afrona Shalës i duhen 22 mijë e 775 euro për operim.

Ai ka bërë të ditura edhe mënyrat se si mund të ndihmojnë, ata që kanë mundësi në mënyrë që Afronës t’i jepet ndihma e nevojshme.

Postimi i plotë:

Urgjente, Urgjente, Urgjente #SHPERNDAJE

– Pay Pal https://paypal.me/afroreshala?locale.x=de_DE

Për 22.775€ familja Shala nga Prizreni mund ta humbin vajzën e tyre 10 vjeçare e cila te martën (25.05.2021) duhet urgjent te udhëton drejt Turqisë.

Afrora Shala ka nevojë urgjente për ndihmë e cila duhet te martën urgjent te udhëtoj për Turqi për te bere operim e jetës pashkak te njoftimin se ne koke e saj i është lajmëruar sëmundja e rëndë (TUMOR) e në pamundësi që ky operim të kryhet në Kosovë i njëjti do bëhet në Turqi ku shuma e nevojshme për operim në kokë është 22.775€ të cilën familja nga Prizreni e ka të pamundur ta sigurojnë dhe kërkojnë ndihmë nga bamirësit.

Mundësit për ndihmë janë:

– Pay Pal https://paypal.me/afroreshala?locale.x=de_DE

– Wester Union Manygram, Ria ne emër te Nënës (Arbëresha Shala)

– Kontributet e juaja nga Kosova mund te dërgohen ne këtë llogari bankare:

Emri i Bankës: Banka Kombëtare Tregtare (BKT)

Adresa e Bankës: Prizren, Kosovo

Llogaria bankare:  – 19110075 150 21161

Përfituesja: Afrore Fitim Shala

– Ndërsa nga diaspora, kontributet e juaja mund të dërgohen:

Emri i Bankës: Banka Kombëtare Tregtare (BKT)

Adresa e Bankës: Prizren, Kosovo

SWIFT code: NCBAXKPR

IBAN: XK05 19110075 150 21161

Përfituesja: Afrore Fitim Shala

Per me shume informata mund te kontaktoni ne numrin e telefonit te Nënës  +383 43 740 689 (Arbëresha Shala).