Nga Suhareka

Ish komandanti i Njësisë Speciale, Remiz Shala, ftohet nga Gjykata Speciale

Remzi Shala nga Suhareka është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale në Hagë.

Ballkani.info merr vesh se komandanti i njësisë speciale të Shtabit të Përgjitshëm të UÇK-së, Remzi Shala i njohur në luftë si komandant “Molla e Kuqe” sot e ka pranuar ftesën për të shkuar në Tribunalin Speciale në Hagë.

Deri me tash ftesat për në Hagë i kanë konfirmuar komandantët e Llapit, Rrustem Mustafa-Remi, Nazif Mehmeti i njohur si komandanti “Dini”, ish komandanti i Zonës Operative të Drenicës, Sami Lushtaku dhe Sokol Dobruna, ish kryetar i Gjykatës së UÇK-së.

Së shpejti ju sjellim detaje tjera…