Mbyllja e lokaleve

Inspektime të rrepta në Prishtinë

Drejtori i Inspekcionit në Prishtinë, Adonis Tahiri, ka bërë të ditur se ekipet e inspekcionit janë çdo natë në terren për të shikuar se a po zbatohen masat e reja ndaj pandemisë Covid-19.

“Falënderoj ekipet e Inspeksionit dhe të Policisë së Kosovës që çdo natë, pa përtesë, po punojnë në zbatimin e masave për ruajtjen e shëndetit publik!”, tha ai.