Agim Veliu

Iniciativa e PDK-së për shpërndarjen e Kuvendit, Agim Veliu: Nuk kam përgjigje

Deputeti i LDK-së, Agim Veliu, nuk ka ndonjë përgjigje rreth iniciativës së PDK-së për të shpërndarë Kuvendin në mënyrë që vendit t`i hapet rruga për zgjedhje të reja.

Ai sot nuk ka dashur të flasë shumë për këtë çështje. “Nuk kam përgjigje”, ka thënë Veliu, i cili sot është kontaktuar nga gazeta “Reporteri”.

Iniciativa e PDK-së për shpërndarjen e Kuvendit nuk po përkrahet nga LDK-ja dhe AAK-ja.