Imer Mushkolaj

Imer Mushkolaj: Grupi meKryeministrin herë pas here kanë sulmuar gazetarë dhe media të ndryshme

Analisti Imeri Mushkolaj në emisionin televiziv “Debat Plus” ka folur për grupin në Facebook #meKryeministrin.

Mushkolaj në një debat me thelemuesin e këtij grupi, Fitim Pacollit që është edhe vëllai i deputetes së LVV-së, Fitore Pacolli i ka reaguar në atë që sipas Pacollit, ky grup nuk e ka linçuar askënd.

Mirëpo, sipas analistit Mushkolaj një gjë e tillë nuk është e vërtetë pasi ky grup sipas tij në shumë raste ka sulmuar gazetarët dhe media të ndryshme.