Mimoza Kusari

“I’m so exicted”/ Keni rastin ta dëgjoni duke kënduar për herë të parë Mimoza Kusarin VIDEO

Deputetët e Kuvendit të Kosovës për shkak të pozitës i njohim vetëm në pjesën e punës dhe angazhimeve politike.

E shpeshherë jemi kuriozë të dijmë edhe rutinën ditore të tyre, duke filluar nga ushqimi, koha e lirë e deri te muzika, transmeton Ballkani.

Një pjesë tjetër të Mimoza Kusarit mund ta shohim në një rrëfim jashtë politikës të saj.

Ajo në videon më poshtë interpreton këngën “Im so exicted” të kënduar nga The Pointer Sisters.

Fokusohuni tek minuta 04:00:

Origjinali: