Situatë qesharake

Iliriana shtrihet te Ylli, Adri: Vëllai i Madh, kërkojë divorcin (VIDEO)

Një situatë qesharake është krijuar në mes çiftit dhe Bucit.

Ishte Iliriana ajo që u shtri në shtrat të Buci, gjë që e bëri Adrin të reagojë me shaka.

Ai i kërkoi Vëllait të Madh divorcin, gjë që shkaktoi të qeshura të Iliriana dhe Buci.

Për të parë këtë moment, klikoni në videon më poshtë: