Presidenti i Shqipërisë

Ilir Meta uron mbrëmje të paharruar nga “Air Albania”

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ndodhet në “Air Albania” për ta përcjellur ndeshjen mes AS Roma dhe Feyenoord, në kuadër të Konferencë Ligës.

Ai nga stadiumi uron mbrëmje të paharruar.

“Të dashur miq ju uroj një mbrëmje të paharruar nga Air Albania!”, ka shkruar Meta.