Ish presidenti

Ilir Meta ndahet nga bashkëshortja: Njoftova edhe djalin

Ish-presidenti Ilir Meta ka konfirmuar ndarjen nga Monika Kryemadhi.

Në një intervistë të dhënë për emisionin ‘Çim Peka Live’ në SyriTv, ai tha së është proces divorci me Kryemadhin.

“Znj. Monika Kryemadhi është tashmë ish-bashkëshortja ime dhe sot kam ndjekur edhe rrugën juridike për këtë çështje dhe kam njoftuar edhe djalin tim Besar Ilir Meta’, u shpreh Meta..