Ilaçi

Ilaçi çudibërës që na sjell natyra

Trumza vlerësohet si magnet natyral i vlerave të mira për organizmin e njeriut, ajo parandalon shumë sëmundje.

Mjeku alternativ Ibrahim Lala, na tregon në emisionin “Në Shtëpinë Tonë” se cilat janë ato sëmundje dhe tre mënyrat e përdorimit të trumzës.