Këngëtarja

Ia bën qejfin vjehrrës, ja çka veshi reja e Remzijës

Po vazhdojnë akoma të jenë në qendër të vëmendjes.

Këngëtarja Remzije Osmani ka hedhur një video në Instagram ku shihet se ka xhiruar rejën e saj Gëzimen, teksa hynte në derë.

E për t’ia bërë qejfin vjehrrës, apo për t’i respektuar traditat, Gëzimja ishte veshur me dimijë e jelek dhe me dallamë.

Ky veprim i saj e ka gëzuar Remzijen, e cila videos ia la shkrimin “Nuse Nuse”.