Lëndimet Seksuale

I thyhet penisi gjatë marrëdhënieve intime, 32-vjeçari përjeton një dëmtim traumatik

Lëndimet seksuale janë të zakonshme, në fakt sipas NHS të paktën 18 burra të pafat vuajnë nga fraktura të penisit çdo vit.

Incidenti i fundit përfshin 32-vjeçarin Ross Asdourian i cili vendosi të shkruante një libër në lidhje me momentin kur ai theu penisin e tij gjatë marrëdhënieve intime.

Kur po vinte në vijën e finishit më një grua në apartamentin e tij, ai dëgjoi  një kërcitje të penisit të tij.

Të nesërmen në mëngjes, Ross iu nënshtrua një operacioni të gjerë për të riparuar dëmin dhe për muaj me rradhë atij iu desh të vishte një kateter për ta ndihmuar atë të zhvishej.

Por sikleti i tij nuk mbaroi këtu, ai kërkonte ndihmë nga miqtë e tij dhe madje edhe nëna e tij që ta ndihmojnë të zhvishej.

Ross shkroi një libër – të quajtur Bananee thyer: Komedi, Jeta dhe Seksi … Pa një Penis – për të dokumentuar eksperiencën e tij.

Ross pësoi një rast të rëndë të frakturës së penisit – i njohur mjekësisht si këputje e corpus cavernosa.

Corpus cavernosa janë inde si sfungjeri që shkojnë përgjatë gjatësisë së penisit dhe zgjerohen me gjak kur ngrihet.

Por kur vihet shumë presion në këto zona me sfungjer, ato mund të lotojnë duke shkaktuar një këputje.

“Shpresoj që libri të arrijë tek njerëzit dhe t’i bëjë ata të qeshin dhe pse dhimbjet që përjeton janë të tmerrshme”, shprehet 32-vjeçari.