Ali Stutz Buch

I thanë “fustani nuk është për ty”, 29-vjeçarja nis dietën dhe bie 60 kg

Një grua amerikane, e cila u ndje e ofenduar nga disa komente që dëgjoi në një dyqan fustanesh nusërie, vendosi që të ndiqte një dietë strikte, si rezultat i së cilës ra 60 kg.

29-vjeçarja Ali Stutz Buch e mori vendimin për t’u dobësuar kur shitësja i tha se fustani që ajo kishte zgjedhur nuk ishte për të, ia mori nga dora dhe e drejtoi për te seksioni me masa të mëdha.

Pas kësaj experience, gruaja nisi dietë strikte, duke eliminuar karbohidratet dhe sheqernat. Para ditës së dasmës, ajo kishte rënë pothuajse 40 kg.

Edhe pas dasmës ajo vazhdoi të dobësohej, duke rënë 60 kg në total. Këtë rënie në peshë ajo e shoqëroi edhe me operacion plastik për lëkurën e barkut dhe rritjen e gjoksit.