I propozon me 6 unaza, kështu që e fejuara mund të zgjedh cila i pëlqen më shumë

Një propozim interesant martese ka ndodhur në SHBA.

Dennis Brown ka zgjedhur t’i propozojë të fejuarës së tij martesë me 6 unaza.

Këtë e ka bërë në mënyrë që ajo të zgjedh se cila i pëlqen më shumë.

Në fund, e fejuara e tij Atara, në lot e ka pranuar ofertën dhe ka zgjedhur unazën.

Nëse frikësoheni se a do i pëlqejë apo jo unaza, kjo është një zgjidhje interesante për ju.