Oludeniz

I ikin syzet gjatë fluturimit, i rikthehen në prehër pas disa sekondash

Një grua që po fluturonte me parashutë mbi Turqi, humbi syzet e diellit kur ata i ikën nga fytyra e saj – dhe u ribashkua me ta pak çaste më vonë kur iu rikthyen në prehër.

Videoja është filmuar në ajër mbi fshatin turistik Oludeniz, provinca Mugla.

Kur instruktorja ndërmerr një manovër akrobatike, bën që të dyja gratë të rrotullohen në ajër dhe forca e rrotullimit bën që shtresa e syzeve të diellit të pasagjeres Turkseve të fluturojnë duke u humbur në ajër.

Videoja tregon fundin e manovrës dhe si Turkseve i tregon instruktores se ato iu rikthyen në prehër.

Instruktoja Katrici tha se ky ishte një incident jashtëzakonisht i pazakontë.

Shpërndaje