Sharon Stone

I erdhi në maje të hundës: Njerëzit ende çmenden pas gjoksit tim, jam 62 vjeçe

Sharon Stone është aktorja Hollywood’iane e cila konsiderohet me vite të tëra si femra më seksi e të gjitha kohërave.

Ajo në një intervistë të fundit të dhënë për “Town & Country” tregoi se si është ndjerë në kulmin e famës ku shtoi se njerëzit tani më duhet të gjejnë një idhull tjetër.

“Njerëzit ende duan të shohin gjoksin tim. E po unë tani kam 62 vjet! Rrituni më”, tha ajo.

“Në të vërtetë asnjëherë nuk kam menduar që jam aq seksi sa më thoshin të tjetër. Kur kam xhiruar “Basic Instinct” e hulumtova anën time të errët dhe kështu takova disa miq të ri. Arrita ta sillja vetën deri të ajo që të mos frikësohem dhe mendoj se kjo është ajo që njerëzit e konsiderojnë seksi të unë”, tha me sinqeritet të plot Stone.