I dështoi shtatzënia, ‘Mehmet Kosova’ ndahet nga gruaja

Aktori i njohur turk duket se i ka dhënë fund martesës së tij.

Aktori shumë i njohur për shqiptarët në rolin e “Ezel”, Kenan Imirzalioglu, prej disa kohësh ka pasur probleme me bashkëshorten Sinem Kobal.

Pas dështimit të shtatzënisë së parë, mediat turke kanë raportuar se asgjë nuk po shkon mirë mes çiftit.

Rreth një javë më parë ata u nisën për pushime, të cilat zgjatën shumë pak.

Burime pranë çiftit kanë raportuar se Kenan dhe Sinem kanë probleme të shumta e mosmarrëveshje mes tyre, gjë që i ka çuar drejt vendimit për divorc.

Ata po shtiren si të lumtur vetëm në sytë e mediave, por lidhja e tyre familjare ka marrë fund.