Prishtinë

Hyseni: Tym i zi për flamurin e bardhë, flamurin e dorëzimit

Anëtari i PSD-së, Zgjim Hyseni ka shkruar në lidhje me protestën e cila u mbajt sot në Prishtinë, në kundërshtim të Asociacionit dhe marrëveshjes së Ohrit në përgjithësi.

“Tym i zi për flamurin e bardhë, flamurin e dorëzimit”- shkroi Hyseni, duke përshkruar aksionin e PSD-së para Qeverisë.