Ushtria

“Humvee” i FSK-së, prezantohet në Prishtinë

Në ditën kur Kuvendi i Republikës së Kosovës, povoton ligjet për ushtrinë e Kosovës, qytetarët e Kosovës kanë gjetur mënyra intersante për të festuar këtë ditë.

Një afarist në Prishtinë, ka dizajnuar dhe vendosur në rrugën “Agim Ramadani”, tipin e automjetit “Humvee” që së fundi kanë ardhur në Kosovë ku do të jenë në shërbim të Ushtrisë së Kosovës.

24 automjetet ushtarake amerikane ka arrtur në Kosovë për FSK-në.