Zgjedhjet

Hoxhaj: PDK-ja në këto zgjedhje garon për vendin e parë

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së, Enver Hoxhaj, në emisionin Pressing të T7, ka thënë se PDK’ja në këto zgjedhje garon për të dalë e para.

Hoxhaj tha se situata nuk është e ngjashme si në vitin 2019 dhe 2014, ku PDK’ja nuk favorizohej nga sondazhet.

“PDK’ja në këto zgjedhje garon për vendin e parë. Së shpejti do ta dalim edhe me program politik”, është shprehur Hoxhaj, shkruan Express.  

Tutje, Hoxhaj tha se në sondazhe partia e tij qëndron jashtëzakonisht mirë.

“Nuk është e krahasueshme me situatën që ishte në 2019’tën, madje edhe në 2014’tën ku të gjithë ishin kundër PDK’së. Por, ne në vitin 2014 dolëm ta parët. Ne me sondazhe jemi jashtëzakonisht mirë”, shtoi Hoxhaj.