Nënkryetari i LDK-së

Hoti: Ministrat e LDK-së, i dhanë leksion Kurtit se çka është kultura qeverisëse

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, ka lavdëruar përgjigjjet dinjitoze të ministrave të LDK-së që shërbejnë në Qeverinë Kurti.

Sot, në Mbledhje të Qeverise në detyrë, ata treguan se LDK-ja ka tjetër kulturë të qeverisjes – që është respektimi i institucionit dhe i shtetit të Kosovës, por edhe moslejimi i cenimit të integritetit personal dhe institucional, tha Hoti, transmeton Ballkani.info.

Ai më tutje shtoi se në qeverinë e re do të promovojmë kulturë institucionale sipas standardeve evropiane.

Ky është postimi i plotë i nënkryetarit të LDK-së: