Kuvendi

HISTORIKE: KOSOVA BËHET ZYRTARISHT ME USHTRI

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro projekt-ligjeve për formimin e Ushtrisë së Kosovës.

106 deputetë votuan pro formimit të Ushtrisë, asnjë abstenim dhe asnjë votë kundër.

14 Dhjetori është datë historike për Kosovën.

Ushtria e Kosovës u përkrah publikisht nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës të cilët po e përkrahin Kosovën edhe me arsenal ushtarak.

Kosova bëhet me ushtri. /Ballkani.info/