Hlide Osland

Hilde me gjoksin e hapur dhe te poshtmet e ngushta, na ‘ndreqë’ ditët në karantinë FOTO

Hilde Osland është një nga femrat më të bukura në botë.

Këtë gjë bukuroshja e ka dëshmuar shpesh përmes fotografive të hedhura në rrjetin social Instagram.

E pikërisht në Instagram, Hilde hodhi një foto ku dukej shumë  e bukur.

Duke u pozuar në një natyrë të bukur, vëmendje mori gjoksi i Hildes.