Boksieri kosovar

Haxhi Robin Krasniqi kurorëzohet me modelen Marigona Krasniqi te hoxha Fadil Musliu në xhaminë Mati 1 në Prishtinë

Boksieri Robin Krasniqi pak ditë pasi e bëri publike lidhjen e dashurisë me modelen Marigona Krasniqi, është kurorëzuar sipas parimeve islame në xhaminë e Mati 1 në Prishtinë.

Pasi kryerjes së kësaj cermonie Hoxhë Fadil Musliu i ka uruar çiftit mbarësi në jetën bashkëshortore.

“Sot në xhaminë Mati-1 në Prishtinë, kampioni botëror Haxhi Krasniqi e bëri kurorëzimin sipas parimeve fetare islame. Kurorëzimin e bëri para hoxhallarëve të nderuar: Hoxhë Fadil Musliu Imami i xhamisë, hoxhë Ekrem Avdiu imam nga Mitrovica si dhe hoxhë Xhelal Kaloshi imam në Gjermani. Zoti e bekoftë çiftin e ri dhe ju dhashtë mbarësi në jetën bashkëshortore”, ka thënë Hoxha.