long

Harley-Davidson ka prezantuar motorin e tyre të parë elektrik

Long njoftoi, ajo tani është bërë një realitet: prodhuesi amerikan i motorëve ka prezantuar versionin e prodhimit të veturës elektrike Livewire.

Që në fillim të vitit 2014, Harley-Davidson ka deklaruar se po punon në një motor elektrik . Katër vjet e gjysmë më vonë, prodhuesi amerikan tani ka prezantuar versionin e prodhimit të biçikletës së quajtur Livewire në shfaqjen e motorëve EICMA në Itali, transmeton lajmi.net.

Harley-Davidson thekson se biçikleta elektrike do të ketë frena shtesë, duke përfshirë ABS dhe kontrollin e tërheqjes.

Bateria e Livewire mund të ngarkohet me një prizë tradicionale të familjes ose me stacione ngarkimi me prizën e Tipit 2.

Livewire duhet të jetë vetëm fillimi i një linje produktesh. Sepse deri në vitin 2020, Harley-Davidson dëshiron të ofrojë një portofol të plotë të motoçikletave elektrike , siç quhet në një transmetim .

Prej janarit, Livewire mund të paracaktohet. Pastaj duhet të ketë edhe informacione për çmimin. Modelet e para do të dorëzohen gjatë vitit të ardhshëm.