Debati

Haraqija kapet me Gjinovcin: Ti s’e ke studiuar LDK’në

Astrit Haraqija i LDK’së i ka reaguar Rron Gjinovcit i cili foli për LDK’në dhe arsyet e humbjes në Podujevë.

Haraqija thotë se Gjinovci nuk e njeh këtë parti.

“Desha me përmend këtë që u tha udhëheqja, struktura dhe elektorati Nuk mundet me qenë kjo Rron se ti e shpjegove por s’besoj që e ke studiu LDK’në ose që keni bërë ndonjë analizë si OJQ brenda LDK’së se si funksionon”, thotë Haraqija në Pressing,

“E kemi përcjell me shumë vëmendje, sidomos muajt e fundit”, iu kundërpërgjigj Gjinovci.

“Ka dështuar këshilli i Përgjithshëm i LDK’së”, shtoi aktivisti.

“Unë kam ardhur me fol për LDK’në pak ka rëndësi nëse ti pajtohesh ose s’pajtohesh”, thotë Haraqija.

“Pas Rugovës, Vjosa Osmani ka fituar më së shumti vota për LDK’në”, theksoi Gjinovci me të cilin nuk u pajtua anëtari i LDK’së.