Kryeministri

Haradinajt i pëlqeu paraqitja e djeshme e Thaçit me uniformë të FSK-së

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka komentuar paraqitjen e djeshme të presidentit Hashim Thaçi ku gjatë vizitës së tij në kazermën ‘’Adem Jashari’’  kishte veshur uniformën e FSK-së.

I pyetur se si i ishte dukur një paraqitje e tillë e presidentit Thaçi, kryeministri Haradinaj tha:

”Shumë mirë, Komandanti Suprem me uniformë”.

”Çdo veprim e çdo punë e kujtëdo qoftë nuk e vë në pikëpyetje ushtrinë dhe misionin e saj të Ushtrisë së Kosovës”.